Vice Klubbmästare

Vad är dina arbetsuppgifter?
Jag ansvarar bland annat för KBM:s ekonomi vilket betyder att jag bokför våra transaktioner, sätter över kontanter till kontot och betalar de flesta räkningar mm. Utöver det gör jag tillsammans med Klubbis en massa andra grejer som har med KBM att göra! Gör beställningar, eventplanerar, skriver mötesprotokoll  och går på pubråd(och nu KMR också) där man kan diskutera/påverka hur fester och pubar ser ut på campus och mycket mer! Det finns självklart massa annat man håller på med som Vice Klubbis men detta är nog det mest återkommande arbetsuppgifterna.

Vad är roligast med rollen?
Jag tycker det roligast är att jobba med en fantastisk grupp och ta sig an nya utmaningar och se resultaten!

Hur mycket tid krävs och hur mycket tid lägger du ner?
Det varierar väldigt mycket. Runt större fester, som Bergslusse och tentapubar, kräver posten ganska mycket tid men annars kanske det räcker med 3-4 h/vecka.

Varför ska man söka din post?
Jag tror att om man tycker om den här typen av ansvar så kan man verkligen göra det till sin grej. Posten är väldigt varierande och man lär sig väldigt mycket samtidigt som man har sjukt kul. Alla arbetsuppgifter går att lära sig om man vill så man behöver inte ora sig så mycket för det, själv hade jag ingen erfarenhet innan och det har gått bra för mig. Det viktigaste är att man är taggad, så om du känner att detta låter kul rekommenderar jag varmt att söka!

Vad kommer din post jobba med framöver?
Posten är ganska fri och man kan själv välja vad man vill fokusera på, så skulle säga att det är helt upp till dem som söker Vice Klubbis och Klubbis.

Annie Lundberg, Vice Klubbis 16/17

Bergssektionen
Styrelsen