Ettans post

Vad är dina arbetsuppgifter? 
Som brevnisse och privat leverantör av fika till varje möte håller jag styrelsens humör på topp. Jag håller också koll på att Hardox hålls städat med hjälp av städschemat som jag skriver. Som en av grundarna till B.I.F.F sitter jag också med som ettans representant i B.I.F.F-styrelsen – Ettans Biff. I övrigt hjälper jag till med lite allt möjligt i styrelsen, det kan till exempel röra sig om att beställa saker till sektionen ​eller hjälpa till att arrangera event.

Vad är roligast med rollen du har? 
Det roligaste med min post är den enorma insyn man får i sektionen. Som ettan är man väldigt ny för det mesta här och som styrelsemedlem får man en rejäl dos av traditionerna och bergs-kulturen här på sektionen.
Hur mycket tid krävs och hur mycket tid lägger du ner? 

Det varierar men i genomsnitt skulle jag gissa på 3-4 timmar i veckan.

Varför ska man söka din post? 

Vill du lära dig mer om sektionen? Vill du vara med att påverka studentlivet på allvar? Vill du ha riktigt kul? Svarar du ja på dessa frågor ska du definitivt söka till ettans post!

Vilka erfarenheter behövde du eller tycker du behövs? 

Som ettans post behöver du inga erfarenheter eftersom en stor del av posten är att just lära sig om sektionen och styrelsearbete.

Som det ser ut nu, vad kommer din post jobba med i framtiden dvs kommande mandatperiod?
​Fortsatt brevnisse och styrelsens privata fika-hämtare. Hjälpa styrelsen och hålla koll på städschemat för Hardox. Jag har också en speciell önskan att Ettans post också sitter med i B.I.F.F-styrelsen som Ettans Biff. Detta för att bli en kontaktperson för både sektionsstyrelsen och resten av ettan till idrottsföreningen. Men det viktigaste av allt, nästa Ettans Post ska göra allt i sin makt för att tagga sina klasskamrater att engagera sig och ta del av det underbara sektionslivet vi har här på sektionen, tro mig, traditionerna på Bergs vill man inte missa!
Håkan Blomkvist, Ettans post 16/17