Kommunikationsansvarig (KOMMA)

Vilka är dina arbetsuppgifter?
Som kommunikationsansvarig är jag ansvarig för att kommunicera information till sektionens medlemmar och andra som sektionen blir kontaktade av. I mina arbetsuppgifter ingår även att uppdatera hemsidan, sitta med på möten med studienämnden och att kontinuerligt dela med mig av uppdateringar om styrelsens arbete via sociala medier. Ibland skriver jag även ihop ett litet nyhetsbrev!

Vad är roligast med din post?
Många saker är roliga, men möjligheten att få träffa nya människor, lära sig nya saker (typ som att använda WordPress, en väldigt viktig kunskap att besitta) och få en insikt i hur styrelsearbete fungerar är nog det som varit roligast. Och att få ta fina (fula) bilder och lägga upp på instagram!

Hur mycket tid kräver posten?
Förutom lunchmöten en gång i veckan är det väldigt flexibelt. Det varierar beroende på vad som behöver bli gjort för tillfället, men i snitt 3 timmar i veckan, ungefär.

Hur mycket tid lägger du ner?
Så mycket som krävs! Några uppgifter tar bara ett par minuter att genomföra, när det handlar om att maila eller posta inlägg. Att skriva ihop ett fint nyhetsbrev kan ta ett par timmar om man (som jag) är petig.

Varför ska man söka rollen som KOMMA?
För att det är kul! Och för att få möjligheten att påverka. Man får lära sig väldigt mycket om sektionen, utan att behöva ha en allt för tidskrävande post. Det är också en fördel om man tycker om att skriva saker och att kommunicera!

Vad kommer KOMMA att jobba med i framtiden (kommande mandatperiod)?
Fortsätta att hålla sektionsmedlemmarna uppdaterade på alla sätt som går! Förhoppningsvis även jobba med att upprätta fler samarbeten med andra sektioner!

Josefin Svensson, KOMMA 17/18

Bergssektionen
Styrelsen